30 Ekim 2008 Perşembe

30 Ekim 2008, Lara Gunu

Hollanda'daki Kemik iligi kampanyamizin ilk gününü,
Leiden'a gelen, bu guzel insanlarla, Lara gunlerimizin ilkini, basariyla gerceklestirdik.

Bu insanlarla sahsen tanismak, donor olmaya karar veris sebeplerini dinlemek, beni zaman zaman duygulandirsa da, orda olmalarindan gurur duydugumu belirtmek istiyorum.

Sesimi duyup geldikleri icin, Caglar ve misafirine, Figen, Sevinc, Alper, Oytun ,Olgu , Melis, Zubeyde, Jale, Anil, Irem, Irem E., Ceylin, Reha, Beyza, Beyza'nin kucuk prensesi, Elif, Diler, Bahar, Ozlem, Ipek, Ozlem C. ve daimi destekcilerimiz Maurice ve Roland'a, Leiden'da ki varliklari ve dualari icin, Lara ve ailesi adina cok tesekkur ediyorum.
----------------------------------------------------------

Hollanda'daki 100 Turk donor icin baslatilan Kemik iligi kampanyamizin, kalan 80 donor adayimiz icin 2. ve 3. toplantilarinin tarihi ve zamani:
14 Kasim 2008, Cuma 10.00-12.00 ( 20 kisi icin)
18 Kasim 2008, Sali 13.00-15.00 (20 kisi icin)
Europdonor Foundation Plesmanlaan 1B2333 BZ Leiden,
LUTFEN, donor olmak icin katilim emaillerinizi, size uygun olan tarih ile birlikte cataltepe@yahoo.com adresine gondermeyi unutmayin!
Merkezlerinde, ayni anda ancak 20 kisiye test yapabildikleri icin, 20 kisi ile sinirli kalmamiz cok cok onemli.
----------------------------------------------------------
Kemik iliği nakli hakkında ve nakil için uygun aday olmanız halinde bir sonraki adımın ne olacağını öğrenmek için www.europdonor.nl sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu yardımı yapmaya içtenlikle niyetli olmanıza rağmen, sırf şu an zaman ayıramadığınız için harekete geçmiyorsanız, "zaman" kavramının göreceli bir kavram olduğunu; zamanın, ilik nakli bekleyen bir hasta ve ailesi için, sizinkine nazaran, daha süratli işlediğini, geçen her saniyenin çok önemli olduğunu unutmayın.

Hiç yorum yok: