20 Temmuz 2008 Pazar

19 Temmuz 2008, Nötrofil

Dunku kan sayiminin sonuclarinda, bakteri, mantar, viruslara karşı vücut medafaasında önemli bir rol oynayan beyaz kan hücrelerinin tipi olan Nötrofil'in " sifir" a kadar dusmus olmasindan dolayi, ziyaretimizi ertelemek durumunda kaldik.
Kemoterapinin yan etkisinden biri olan nötrofil hucrelerinin sifira dusmesi, Dr.un bunun iyi bir gelisme oldugunu ve bir an evvel uretime gececegi anlamina geldigini soylemesi, bizi rahatlatan iyi haberlerden biri oldu.

go Lara go...






Posted by Picasa

4 yorum:

ARZUM dedi ki...

LARA’YA ÖZEL
Hayata sımsıkı tutunmalı sarmaşık parmaklar

Elleri çatlamalı sıkmaktan hayatın

Ve bıraktığımızda

Avuçlarımızda bize eflatun hayaller kalmalı
Laleleri sevmeli ama koparmamalı
Akşamsefalarıyla selamlaşmalı sessizce

Rengarenk gün batımından

Alaca renkleri çıkarmalı

Bir tek pembe batmalı

Daha çok kinder süprizleri açmalı minik ellerin

Daha çok babanı öpücüklere boğmalı minik dudakların

Minik yüreğinde daha

Daha çok baharlar açmalı

Ali Kumak

23.07.2008

Dualarımız bu güzel ve şirin kıza…
http://ozcanemir.blogspot.com/2008/07/lara-iin-dua-edin.html

ARZUM dedi ki...

Arzumm,



Lara ile ilgili mailini aldığımda ,tatlımm bitanecik yeğenim Nehir'in daha 2,5 yaşındayken lösemi olduğunu öğrendiğimizde neler hissettiğimiz aklıma geldi..Çok şükür ki Nehir uzun ve zorlu bir sürecin ardından hastalığını yenmeyi ve onu geldiği gibi göndermeyi başardı şimdi 10 yaşında :) Bu süreçte hepimiz çok demoralize olsak ta bunu ona hiç hissettirmeden hep yanındaydık ve tüm kalbimizle iyişeceğine inandık.Pozitif düşüncenin ,duanın ve sevginin kendileri küçük ama yürekleri kocaman o dünya güzellerini iyileştirebileceğinin göstergesidir Nehir'im..Bunu lara ve ailesiyle paylaşabilirsin ve şunu da ekleyebilirsin tüm kalbimle dua edeceğimm ayrıca yapabileceğim birşey olursa -onları hiç tanımasam da damdan düşeni en iyi damdan düşen anlar derler ya -herzaman yanlarında olurum inann
Dilek YURTSEVER
http://ozcanemir.blogspot.com/2008/07/lara-iin-dua-edin.html

ARZUM dedi ki...

Arzum.bunu bana yapmaya hiç hakkın yok 1 saattir ağlıyorum.ağlamam acizliğimden,elimden birşey gelememesinden.
ben çok anlamam ama "allah baba kuluna eziyet etmezmiş"
o zaman minicik bedene bu derdi neden verir bak onu da anlamam.
İnanıyorum ki minicik yüreği ve bedeniyle Lara hayata asılacaktır,kendisi için, ailesi ve onu sevenleri için.
BELMA AKSOY
http://ozcanemir.blogspot.com/2008/07/lara-iin-dua-edin.html

Öğrenen öğretmen dedi ki...

bu habere çok sevindim.iyi şeyler olacağına inanıyorum tüm kalbimle. laracım ben füsun teyzen.hani antalya'da nalan teyzenin arkadaşı.belki teyzen sana hatırlatır. senin biran evvel iyileşmeni ve eve dönmeni sabırsızlıkla bekliyorum.benim sana öğretmek istediğim bir düşünce oyunu var. ne zaman neyi yapmak istesen,nereye gitmek ,neyle oynamak istesen hemen onun resmini çiz ve hayal et tüm gücünle.senin muhteşem bir yaratıcılığın ve hayal gücün olduğunu biliyorum.eminim bu oyunu en güzel sen oynarsın.hayalinde istediklerini yapabildiğini ve bundan çok mutlu olduğunu düşün.hayalini kurduğun şeylerin resmini as. bunu her gün hatta her yalnız oluşunda yap tamam mı fıstık.çünkü bu hayal oyunu senin iyileşmen için vücuduna yardım edecek.hadi tatlım göreyim seni.unutma bu oyunu en güzel sen oynarsın.
füsun teyzen