6 Nisan 2009 Pazartesi

Ilik naklinin 76nci günü

Hastaneden cikali tam 1 ay 4gün, ilik nakli olali ise 76 gün oldu. Kan degerleri düzenini koruyor. Alinan haplar ve gece verilen infuzlara devam ediyor. Ara sira olsada migde bulantisi ve sürekli olan istahsizlik hala devam ediyor. Test icin, anne ve babasi tarafindan haftada iki kere alinan kan, haftada 1'e indi. Klinik kontrolleri ise her hafta iken, artik iki haftada bir yapilacak. Ilayda, okuldan eve virus tasima riskine karsilik hala okula gitmiyor. Lara'nin halsizlik durumlari azalip biraz daha aktif olmaya basladigi icin, Lara ve Ilayda vakitlerini cogunlukla birbirleriyle geciriyorlar. Lara hastanedeyken birbirlerini 40 gün görememislerdi. Her gecen gün biraz daha iyiye gidiliyor, biraz daha umutla dolunuyor. Ama yinede daha yolun cok basinda oldugumuzu ve önümüzde daha uzun bir yol oldugunu unutmuyoruz.




































6 yorum:

gülcan dedi ki...

Merhaba,sitenizi yeni gördüm öyle içtenlikle anlatmışsınızki etkilenmemek elde değil.Laranın durumunun iyiye gidiyor olması çok sevindirici bütün kalbimle Lara için dua ediyorum. Allah onu ailesine ve tüm sevdiklerine bağışlasın.

Nafiye Goktepe dedi ki...

Hersey normal seyrinde gidiyor cok sukur. Tunelin sonundaki isiga kavusmaya az kaldi... Kardesinle sokaklarda kosturarak oynayacagin gunlerde yakin... Umut doluyuz... Vazgecmeyi aklindan bile gecirme melek yuzlu... Basardin sayilir, basaracaksin...

Unknown dedi ki...

merhabalar,
bloğunuzu yeni keşfettim.yazılarınız inanın beni çok etkiledi. herşeyin hayırlısı diyelim. allah sizin yanınızda olsun diyelim...kızınızda maşallah çok tatlı..tüm şanslar sizin yanınızda olması dileğiyle...sevgiler..

Berdan Mardinly dedi ki...

Lara'nin ic acici haberlerini okudukca icimizi sevinc kapliyor.
Ha gayret Guzel Lara.

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşım blogunuza yeni rastladım laranın iyileşmesine sevindim allah larayı ailesine bagışlasın saglıgına kavuşmasına duacıyım www.safiyece.blogcu.com

Yıldız dedi ki...

Lara
merhabalar canım
seni tekrar ziyarete geldim iyi olduğunu görmek çok güzel :)
Öpüyorum kocaman.....
Türkiye'den sevgiler..........