23 Eylül 2008 Salı

10 Eylul 2008, Lara evde!!!



77 gün! Hastanede geciren 77 günün ardindan Lara evine geldi! Su an icin 1 hafta evde kalacagi kesin. 16 Eylül'de yapilacak ilik testinin sonucunda, bundan sonraki tedavinin nasil devam edilecegine karar verilecek.
Heyecan ve mutlulukdan Lara'nin sesi hic cikmadi diyebilirim. Zaten söze ne gerek vardi. Evin bütün odalarini tek tek gezdi, oyuncaklarini tek tek avucladi, her objeye soyle bir dokundu.


Hastaneden cikar cikmaz yaptigi ilk sey Parti magzasina gidip, kendisi icin yapacagi parti icin malzemelerini almakdi. Masayi dekore etti, herkeze hediye posetleri hazirladi.

Teyze ve Milan ise bu noktada, aileyi basbasa birakip, 2 gun boyunca, 77 gunun acigini kapatmalari icin firsat verdiler.

Hosgeldin Laram, evine hic bu kadar "hos" gelmedigin kadar "hosgeldin" bebegim...
Lara got out of the hospital around 5pm today. Her neutrophil count was high enough to be home. We don't know for how long but we'll just cherish the moment. She is home with her sister, mom and dad now. After 77 days in the hospital. Is this real????? Thank you...

2 yorum:

ARZUM dedi ki...

okadar mutlu oldumki kücügümün evine döndüğüne.Keske oralarda olsaydım ve partisine bende katılıp bütün şaklabanlıklarımı yapsaydım::)
hep aklımdasınız.Hepiniz, tüm aile.

Unknown dedi ki...

Onun mutluluğundan, siz teyzesinin kaleminde satır aralarında hissettiğim mutluluğunuzdan inanın gözyaşlarım aktı, kendimi tutamadım.